21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan icraatlarını anlattı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, katıldığı televizyon programında, devam eden çalışmalarını ve yeni projelerini anlattı. TRT’de Gülay Öztürk’ün sunuculuğunu yaptığı "Akdeniz Gündemi" programına katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı’nı herkesin yaşamak istediği bir kent haline getirdiklerini belirterek, bu dönemde de güzel çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Şuanda dere ıslah çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydeden Başkan Böcek, "Geçtiğimiz yıllarda yaşanan su baskınlarının önüne geçmek için yüzey suyu drenajını sağlayan büz, menfez ve derelerde geniş kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışma sayesinde iyi bir kış sezonu geçireceğiz" dedi.

Ramazan ayı dolayısıyla fırın, tatlı ve şekerleme satış yerlerinin denetimlerinin de sürdüğünü belirten Başkan Böcek, "Gıda kontrol ekibimiz, vatandaşlarımızın evine giren ekmek, tatlı ve şekerleme ürünlerini sağlıklı bir şekilde tüketebilmesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yine Ramazan ayı nedeniyle camilerimizi düzenli olarak gül suyuyla yıkıyoruz" diye konuştu.
Başkan Böcek ayrıca, bölge muhtarlarının tespit ettiği ailelere de gıda yardımının Ramazan boyunca devam edeceğini de sözlerine ekledi.

antalya
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2004 Çarşamba 13:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?