21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan izcilerle temizlik yaptı

Antalya’nın Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "İzci Yararlıdır Haftası" nedeniyle düzenlenen temizlik kampanyasında minik izcilerle birlikte temizlik yaptı.

"İzci Yararlıdır Haftası" nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konyaaltı Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen temizlik kampanyasına katılan Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 117 minik izciyle birlikte Öğretmenevleri Mahallesi ve piknik alanında etrafa atılan çöpleri topladı.

İzcilerin fark gözetmeksizin toplumun tüm üyelerine rehberlik eden, doğayı seven ve koruyan kişiler olduğunu ifade eden Başkan Böcek, "Daha önceki yıllarda sivil toplum örgütleriyle çeşitli kampanyalar düzenlemiştik.

Bugün de doğa tutkunu, sevgi dolu izcilerimizle böylesi güzel bir etkinliğe imza attık" dedi. Başkan Böcek, ayrıca temizlik kampanyasına katılan Barbaros, Hakkı Hafise Saygan, Fatma Gül Özpınar, Meryem Mustafa Ege ve Konyaaltı İlköğretim Okulu izcilerine teşekkür etti.

İzciler ise iyi ve temiz bir çevrede yaşamanın ayrıcalık değil, hak olduğunu vurguladılar. Antalya’da 80 ünitede 2 bine yakın izcinin görev yaptığını belirten grup lideri Ali Rıza Göral, "Kanunlara uyan, saygılı, disiplinli ve doğayı seven iyi bir insan yetiştirmeye çalışıyoruz.

Bu tür temizlik kampanyalarıyla izcilerimize hem eğitim veriyoruz hem de doğayı korumayı öğretiyoruz. Bize bu fırsatı tanıyan Belediye Başkanımız sayın Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2005 Pazartesi 18:14:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?