21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan kursiyerlerle biraraya geldi

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek ve eşi Mine Mecek, Belek Beach Park'ta düzenlenen etkinlikte el sanatları kursiyerleriyle bir araya geldi.

Belek Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen etkinliğe el sanatları ve Kuran kursu öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Birbirlerini tanıma fırsatı bulan kursiyerler, ayrıca mutfaktaki marifetlerini de ortaya koydular. Davete ayrıca Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek, eşi Mine Mecek ile birlikte katıldı. Davetlilerle tek tek ilgilenen Mecek ailesi, yapılan yarışmalarda dereceye giren hanımlara cumhuriyet altını hediye ettiler.

Kursiyerlerle sohbet eden Yusuf Mecek, Belek Belediyesi tarafından Belek Beach Park"ta Salı ve Perşembe günleri ücretsiz olarak düzenlenecek olan spor aktivitesine davet etti. Ayrıca programda isteyen bayanlara ücretsiz diyet programı da sunulacağını belirten, Başkan Mecek, sağlıklı bir yaşam için spor yapılmasının gerekliliğini vurgulayarak, hanımlara hazırladıkları el becerileri için teşekkür etti.

Serik Müftüsü Mustafa Altun'un sohbetiyle devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 17:56:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?