21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Öner, kadınları unutmadı!

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, eşi Mümine Öner ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla, 65 bayan çalışanına yemek verdi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” yemeğinde bayan çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Öner, eşi Mümine Öner ile birlikte 65 bayan personeline verdiği yemeğe, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Kocagöz, Recep Mavi, Soner Erkaya da katıldı. Burada bir konuşma yapan Öner, kadınlara yerel siyasete katılmaları çağrısı yaparak, “Toplumumun tamamının siyasette temsil edilmesi adına kadınlarımız siyasette daha aktif olmalıdır. Kadınlarımızın siyasette yer alması, siyasi nezaketi artıracağına inanıyorum.” dedi.

Kamuoyu anketleri ve kanaat önderlerinin açıklamalarına göre Antalya’nın en başarılı yerel yönetiminin Kepez Belediyesi olduğunun altını çizen Öner, şunları söyledi: “Bu başarının en önemli mihenk taşı siz çalışma arkadaşlarımdır. Bu başarının temelinde insana verilen değer ve saygı vardır. Göreve geldiğimizde yaptırdığımız, belediye personelinin hizmetinden memnun musunuz, anketi yüzde 40 çıkmıştı. Bugün ise memnuniyet anketinin oranı yüzde 90’na çıkmıştır. Yeterli mi? Hayır. Bizim hedefimiz, vatandaşa hizmette yüzde yüz memnuniyeti yakalamaktır.”
Kepez Belediyesi bayan personeli de, Mümine Öner’e çiçek vererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 11:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CELAL ÇABUK IP: 212.156.223.xxx Tarih : 14.03.2008 13:56:51

BAŞKAN ÖNER'İN KADINLARIMIZI UNUTMADI HABERİNE MALESEF PERİŞAN VAZİYETTEKİ YEŞİLYURT VE GÜLVEREN MAHALLESİNDE OTURAN KADINLARIMIZ KATILMAMAKTADIRLAR.ZİRA BAŞKAN ÖNER VE ETRAFINDAKİ İŞ BİLMEZ ŞAKŞAKCILAR VE ONLARIN TİCARİ ORTAĞI PAZARCILAR ODASI BU İKİ MAHALLE SAKİNLERİNİ PERİŞAN ETTİLER. NASILMI? İŞTE SİZE ÖRNEK: GÜLVEREN VE YEŞİLYURT MAH. ARASINDA BULUNAN PERŞEMBE PAZARINI GETİRİP BİNALARIN ÖNÜNE KALDIRIMLARA KURDURDULAR.YETMEDİ BİRDE OTO PAZARINI MAHALLEYE GETİRDİLER PLANSIZ HESAPSIZ YAPILDIĞI İÇİN ARABALAR TAHSİS EDİLEN ALANA SIĞMIYOR TÜM SOKAK ARALARI KALDIRIMLAR YOLLAR PAZAR YERİ HALİNE DÖNÜŞTÜ.MAHALLE SAKİNLERİ PERİŞAN.PAZAR GÜNÜ SABAHIN 6 SINDA MİLLET KORNA VE SİREN SESLERİYLE UYANIYORLAR + KALDIRIMLARA BAHÇELERE ATILAN ARTIK POŞETLERİ TEMİZLEMEK BİZLERE KALMIŞ DURUMDA.İHTİYAÇ GİDERMEK İÇİN SIKIŞANLAR YA EVLERE YA DÜKKANLARA VEYA ARALARA SALDIRIYOR BİZLER UTANIYORUZ AMA DUYARSIZ KEPEZ BELEDİYE HOLDİNG HİÇ UTANMIYOR.BU REZALET BÖYLE DEVAM EDER İSE YAKINDA MAHALLE SAKİNLERİ OLARAK VALİLİGE ŞİKAYETİMİZİ BİLDİRMEK ZORUNDA KALACAĞIZ