21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Öner Ankara yolcusu

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, "Tek davet edilen belediye başkanı" sıfatıyla Ak Parti'nin, Kızılcahamam Kampı'na katılıyor. 28-30 Kasım arasında yapılacak olan kampta Öner, Kepez’in ve Antalya'nın sorunlarını Başbakan’a ve bakanlara iletecek.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık edeceği Kızılcahamam’daki istişare ve değerlendirme toplantısına davet edildi. Başkan Öner, 13. düzenlenecek olan Kızılcahamam Kampı’na, “Tek davet edilen belediye başkanı” sıfatıyla katılacak.

Başkan Erdal Öner, Kızılcahamam Kampı’na, Kepez’in ve Antalya’nın sorunlarıyla ilgili dosyalarla gidecek. Öner, şu ana kadar 10 bine yakın esnafla yaptığı toplantılarda kendisinden talep edilen sıkıntılarla ilgili de görüşmelerde bulanacak. Başkan Öner, Antalya'nın ve Kepez’in sıkıntılarının çözümü için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la, bakanlarla ve bölge milletvekilleriyle de bir araya gelecek. Öner, 4,5 yıldır çözümü için büyük uğraş verdiği Bakanlar Kurulu’nun gündeminde olan 2-B sorunu ve tapu iptalleriyle ilgili Başbakan Erdoğan’la da görüşecek.

Başkan Erdal Öner, “2 gün sürecek olan bu toplantıda, hem Kepez'in hem de Antalya'nın sorunlarıyla ilgili Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la, bakanlarımızla ve Antalya milletvekillerimizle görüşme şansım olacak. Kampta, şu ana kadar 10 bine yakın esnafımızla yaptığımız toplantılarda edindiğim izlenimleri paylaşacağım. Bakanlar Kurulu’nun gündeminde olan 2-B sorunun en erken tarihte Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelmesini talep edeceğim. Antalya’nın eğitim, sağlık, enerji ve diğer kamu yatırımlarıyla ilgili sıkıntılarının çözümü için görüşmelerde bulunacağım.” dedi.

İstişare ve değerlendirme toplantısına, milletvekilleri, MKYK üyeleri ve parti kurucuları katılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 17:35:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?