21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Öner dert dinledi

Antalya’nın Kepez ilçe Belediye Başkanı Erdal Öner, büyük ilgi gören 3. Ramazan Şenliği alanında dolaşarak, sohbet ettiği vatandaşların dertlerini dinliyor.

Kepez Belediyesi’nin, bu yıl 3. gerçekleştirdiği Ramazan şenliğine ilçe halkı büyük ilgi gösteriyor. Kültürel, sanatsal etkinliklerin, alışverişin, iftar çadırının, lunaparkın yer aldığı, Kepez Belediyespor Tesisleri’nin yanına kurulan 3. Ramazan Şenliği alanını binlerce kişi ziyaret ediyor.

Şenlik alanına gelen vatandaşlar sağlık Tırında ücretsiz muayenesini olabiliyor. Kepezliler, şenlik alanında kurulan iftar çadırında orucunu açıyor, alışverişini yapıyor, kültürel ve sanatsal etkinliklerle eğleniyor. Çocuklar da, Ramazan’ın coşkusunu lunaparkta yaşıyor.

İlçe halkına, Ramazan şenliği ile unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, her akşam şenlik alanını dolaşarak hem vatandaşların hem de şenlik alanındaki esnafın sorunlarını dinliyor. Yine Kepez Belediyesi, şenlik alanına kurduğu halkla ilişkiler standı ile ilçe halkına yardımcı oluyor. Kepez Belediyesi Halkla İlişkiler Servisi çalışanları, şenlik alanında kurulan beyaz masa ile belediyenin hizmetlerini anlatıyor hem de vatandaşın sorunlarına çözüm arıyor. Kepezliler, standa bulunan dilek ve temenniler defterine de, isteklerini, belediyenin hizmetleri ve şenlikle ilgili düşüncelerini yazıyor.

Başkan Öner, şenlik alanında kurdukları beyaz masayla ilçe halkının sorunlarını yüz yüze dinlediklerini söyledi. Belediye olarak “önce insan” odaklı bir hizmet anlayışını benimsediklerini belirten Başkan Öner; "Belediye hizmet binasında oluşturduğumuz beyaz masa ile vatandaşlarımızın sorunları çok kısa zamanda çözüme kavuşturuluyordu. Beyaz masa uygulamasını Ramazan ayında, her akşam binlerce vatandaşımızın ziyaret ettiği şenlik alanında devam ettirme kararı aldık. Burada, bölge insanıyla yüz yüze iletişim kurarak, hem hizmetlerimizi tanıtıyoruz hem de ilçe halkımızın şikâyetlerini ve isteklerini dinliyoruz" diye konuştu.”

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, sağlık tırını ziyaret ederek, tedavi olan vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Bu arada Fenerbahçeli futbolcu Burak Yılmaz da, Kepez Belediyesi’nin şenlik alanındaki iftar çadırında, iftar yemeği verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 12:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?