21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Öner verdiği sözü tuttu

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'in yapımı için söz verdiği Göksu Mahallesi'ndeki sabit semt pazarı hizmete girdi.

Pazarı gezen Başkan Vekili Hasan Demir de beldeye çağdaş sabit semt pazarları kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'in başlattığı kentsel dönüşüm, semt pazarlarında da yaşanıyor.

4 yılda beldeye 5 tane kapalı semt pazarı kazandıran Kepez Belediyesi, Göksu Mahallesi'nin pazar alanı sorununu da çözdü.

Başkan Öner, geçtiğimiz günlerde yapılan mahalle toplantısında Göksu Mahallesi sakinlerine sabit semt pazarı sözü vermişti. Başkan Öner, sözünü tutarak, mahalleye sabit semt pazarını kazandırdı. 100 esnafın yer alacağı ve Perşembe günleri kurulacak olan açık semt pazarı, ilk müşterileriyle buluştu. Kepez Belediye Başkan Vekili Hasan Demir de Göksu sabit pazarını, kurulduğu ilk gün ziyaret etti. Demir, Mahalle Muhtarı Muhammet Akkulak, Kepez Belediye Meclis Üyesi Zeki Çivik ile birlikte sabit pazar alanında incelemelerde bulundu ve esnafın sıkıntılarını dinledi.

Sabit semt pazarı ile Göksu Mahallesi'nin pazar sıkıntısını çözdüklerini belirten Demir, “Pazarımız, Göksu Mahallesi'ne hayırlı olsun. Pazarın kurulmasının ilk günü olması nedeniyle bazı ufak sıkıntılar yaşanabilir. Zamanla bu sıkıntıları çözeceğiz. Göçü özendiren, denetimi zor olan ve sağlıklı olmayan sokak aralarındaki pazarları kaldırıp, çağdaş bir kent yapmaya çalıştığımız Kepez'e, modern sabit semt pazarları kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Kepez Belediyesi, Kanal Mahallesi'ne de, Un Fabrikası karşısındaki sokak pazarını kaldırarak, 200 esnafın bulunacağı kapalı semt pazarı yapacak. 2. büyük semt pazarının inşaatı da Yeni Mahalle'de, Kepez Ekmek Fabrikası'nın yanındaki Pazar Pazarı'nın kurulduğu 17 dönümlük alan üzerinde başlayacak.

 

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 12:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?