21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Öner yaşlıları sevindirdi

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, kendisinden sağlık ocağı isteyen Karşıyaka ve Emek Mahalleleri’ndeki yaşlıların yüzünü güldürdü. Yer tahsisi ve hayırseverin bulunmasıyla yapımına başlanan sağlık ocağı büyük oranda tamamlandı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, rekor bir yatırımla değerini artırdığı ilçenin kamu yatırımından da hak ettiği hizmeti almasını sağlıyor.

Başkan Öner, büyük önem verdiği ilçenin sağlık ve eğitim alanındaki sorunlarının çözümü için çalışmaya devam ediyor. Şu ana kadar Kepez’e 4 sağlık ocağı kazandıran Öner, Karşıyaka ve Emek Mahallesi’nin ihtiyacını karşılayacak olan sağlık ocağı sorununu da çözdü. Erdal Öner, Karşıyaka ve Emek Mahalleleri’ndeki yaşlıların sağlık ocağı isteğine, icraatla cevap verdi.

Kepez Belediyesi’nin yer tahsisi, Başkan Öner’in hayırsever bulmasıyla yapımına başlanan sağlık ocağı, büyük oranda tamamlandı. Karşıyaka, Emek ve komşu mahallelerin ihtiyacını karşılayacak olan sağlık ocağının önünüzdeki günlerde hizmete girmesi bekleniyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, rekor hizmetle kentsel bir kimlik kazandırdıkları ilçenin eğitim, sağlık ve enerji alanındaki ihtiyaçlarının karşılanması için de çalıştıklarını söyledi.

Belediyelerin bayındırlık hizmetlerinin yanı sıra vatandaşın sosyal alandaki sorunlarının çözümüyle ilgili sorumluluğu bulunduğunu anımsatan Öner, “4 yılda Kepez’in, alt ve üst yapıda sorunlarını çözerken kamusal hizmet alanındaki ihtiyaçlarının karşılanması için de çalıştık. Şu ana kadar beldeye 26 okul, 5 sağlık ocağı yapılmasını, 5 PTT Şubesinin açılmasını ve enerji nakil hatlarının yeraltına alınmasıyla ilgili 17 milyon YTL tutarında yatırım yapılmasını sağladık. Emek ve Karşıyaka Mahallesi’nde oturan yaşlılarımız benden sağlık ocağı istemişti. Hayırsever bularak, sağlık ocağımızın yapımına başladık. İnşası büyük oranda tamamlanan sağlık ocağı, önümüzdeki günlerde hizmete girecek. Hayırlı olsun. Bundan sonra vatandaşlarımızın kamusal hizmet ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 11:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?