7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Öner yaşlıları unutmadı

Sosyal projelerle yaşlılara şefkat eli uzatan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Fethi Bayçın Huzurevi ve YAKODER sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kepez Belediyesi, şefkat, bereket ve yardımlaşma ayı Ramazan’da yaşlıları unutmadı. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Fethi Başçın Huzurevi ve YAKODER sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Öner, Ramazan ayının sevincini, bereketini paylaşmak, sorunlarını dinlemek için huzurevi sakinlerine 2. Ramazan Şenliği alanında iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Başkan Öner’in eşi Mümine Öner, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Recep Mavi de katıldı. Başkan Öner, ellerini öptüğü huzurevi sakinleriyle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Sosyal projelerle yaşlılara sahip çıktıklarını belirten Başkan Öner, yaşlıların bir gün veya bir hafta değil, her zaman hatırlanmasını isteyerek, bir gün herkesin yaşlanacağını unutmaması gerektiğini belirtti. İftar yemeği ile hatırlanmanın sevincini yaşayan, güzel bir akşam geçiren ve mutlulukları gözlerinden okunan huzurevi sakinleri de, “Kepez Belediyesi tarafından hatırlanmak, anılmak, böylesine güzel bir gecenin tertip edilmesi bizleri son derece mutlu etmiştir” dediler.

Gecede bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, “Kepez Belediyesi olarak her zaman sosyal belediyecilik anlayışımızla çalışmalar yapıyoruz. Evde bakım hizmetiyle, kimsesiz yaşlılarımıza sahip çıkıyoruz. Sağlık kontrollerini, evlerinin temizliğini, yemeğini yapıyoruz. Gerekli hallerde, hastanede tedavilerini gerçekleştiriyoruz, ilaçlarını alıyoruz. Sizlerin bir gün değil, her gün yanınızdayız. Bundan sonra da sizleri ziyaret ederek, yemeklerde bir araya gelerek yalnız bırakmayacağız. Sizlerin hayat tecrübesi, hayır duanız bizi bir adım ileriye götürüyor. Bu düşüncelerle tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyor, Ramazan Bayramlarını kutluyor sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 14:14:06
Güncelleme :10 Ekim 2007 Çarşamba 14:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?