21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Öner yaşlıları unutmadı

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, verdiği iftar yemeği ile Fethi Bayçın Huzurevi sakinlerinin ve YAKODER üyelerinin yalnızlıklarını paylaştı. Başkan Öner, hediyeler verdiği yaşlıların, Ramazan Bayramı da kutladı.

Evde bakım hizmet gibi sosyal projelerle ilçedeki yaşlılara şefkat eli uzatan Kepez Belediyesi, Ramazan ayında da huzurevinde kalan yaşlıları yine unutmadı. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, daha önceki yıllarda olduğu gibi, bu Ramazan ayında da Fethi Bayçın Huzurevi sakinlerine ve Güçsüz Kimsesiz ve Yaşlıları Koruma Derneği (YAKODER) üyelerine iftar yemeği verdi. İftar yemeği ile yaşlılar, hem yalnızlıklarını unuttular hem de eğlendiler.

YAKODER’de kalan Ramazan Uğurçağlar da, iftar yemeğinde “Şekerim” adlı eserini seslendirdi. İftar yemeği ile hatırlanmanın mutluluğunu yaşayan huzurevi sakinleri, türküler eşliğinde eğlenerek, sevginin, paylaşmanın ve hatırlanmanın sevincini yaşadılar.

Ramazan ayının sevincini, bereketini yaşlılarla paylaşmak için verilen iftar yemeğinde Başkan Öner, ellerini öptüğü yaşlılarla sohbet etti, dertlerini dinledi. Öner, hediyeler verdiği yaşlıların, Ramazan Bayramı’nı da kutladı. Sosyal projelerle yaşlılara sahip çıktıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, yaşlıların bir gün veya bir hafta değil, 365 gün hatırlanmasını isteyerek, her zaman yaşlıların yanında olduklarını kaydetti.

Yaşlıları, bir toplumun ulu çınarı olarak tanımlayan Öner, şunları söyledi: ”Geleceğine iyi bakmak isteyen gençlerin, yaşlılardan tecrübesinden yararlanması gerektiği kanaatindeyim. Sizler, bizlerin ulu çınarlarısınız. Sizlerin yaşam tecrübenizden alacağımız büyük dersler var. Sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Sizlerin bir gün değil, her gün yanınızdayız. Bundan sonra da sizleri ziyaret ederek, bir araya gelerek yalnız bırakmayacağız. Sizlerin hayat tecrübesi, hayır duanız bizi bir adım ileriye götürüyor. Bu düşüncelerle tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyor, Ramazan Bayramlarını kutluyorum.” şeklinde konuştu.

İftar yemeğine Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Recep Mavi ve Mesut Kocagöz de katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 11:34:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?