21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Öner'den lise müjdesi!

Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Baraj Mahallesi’nde spor salonlu bir lise inşaatının ihalesinin yapılmasıyla bölgenin lise sorununun çözüleceğini söyledi.

Sabah kahvaltılarıyla esnafla buluşan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, akşamları da mahalleleri ziyaret ediyor. Halkın ayağına giderek, hizmet yapma ilkesini benimseyen Öner, Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde 3557 Sokak’ta vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinleri, birçok defa Hüsnü Karakaş Mahallesi’ni gelen Başkan Öner’i, yine aralarında görmenin sevincini yaşadı.

Başkan Erdal Öner, yaşlıların, kadınların ve çocukların da yer aldığı toplantıda Hüsnü Karakaş Mahallesi’ne lise müjdesi verdi. İlçeye yeni okulların kazandırılmasına büyük önem verdiklerini belirten Öner, Kepez’e 7 okulun inşa edilmesiyle ilgili ihalenin yapıldığını açıkladı.

Bu okullardan birinin de Hüsnü Karakaş’a komşu Baraj Mahallesi’nde yapılacağını ifade eden Öner, “Hüsnü Karakaş, Beşkonak, Baraj, Habibler, Güneş ve Göksu Mahallelerimizin lise isteği vardı. Görüşmelerimiz sonucu, yer tahsisini yaparak bölgenin ihtiyacının karşılayacak olan liseyi yatırım programına aldırdık. Baraj Mahallesi’nde inşa edilecek olan spor salonunun da yer alacağı lisenin ihalesi geçtiğimiz günlerde yapıldı. Önümüzdeki günlerde inşasına başlanılacak olan lise, 2009-2010 eğitim yılında yetiştirilmesi planlanıyor. Lisenin hizmete girmesiyle de bölgenin lise sorunu çözülmüş olacak.” dedi.

Kanalizasyon çalışması yapılmadığı için Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştiremediklerini anımsatan Başkan Öner, “2009 yılı içerisinde bu mahallemizde kanalizasyon çalışması yapılacak. Kanalizasyon çalışmasının tamamlanmasının ardından mahallemizin yollarının tamamına sıcak asfalt dökeceğiz, kaldırımını yapacağız.” dedi.

Toplantıda çocukların park, kadınların da sabit semt pazarı isteğini olumlu karşılayan. Öner, uygun arazinin olması halinde mahalleye park ve sabit semt pazarı yapabileceklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 14:12:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?