21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Öner'den mahalle ziyareti

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, su baskınlarının yaşandığı Çamlıbel Mahallesi’ne yapılan yatırımlar ile kent kimliği kazandırıldığını söyledi.

Kepez Belediyesi Başkanı Erdal Öner, Çamlıbel Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşların dert ve isteklerini dinledi. Burada bir konuşma yapan Başkan Öner, Çamlıbel Mahallesi’ne son yıllarda büyük yatırımlar yapıldığını söyledi.

Çamlıbel Mahallesi’nin dünü ve bugünü arasında büyük farklar olduğunu belirten Öner, “ 4, 5 yıl önce yollar çamurlu ve tozluydu. Yağmurlarda mahalledeki evleri su basıyordu. Alt ve üst yapı çalışmalarıyla mahalleye yeni bir görünüme soktuk. Şu ana kadar 12 km sıcak asfalt çalışması, 3 bin m2 parke kaldırım çalışması gerçekleştirdik. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile yağmur suyu drenaj çalışması yaparak su baskınlarının önüne geçtik.”dedi

Çamlıbel Mahallesi’ne modern bir kent kimliği kazandırdıklarını söyleyen Öner, “ Kültür Çadırı’nın yanındaki arazinin mülkiyet sorununu çözülmesi halinde lise inşaatını yatırım programına aldıracağız. Mülkiyet sorununun çözümüyle ilgili çalışmalarda sona gelindi. Bu sorunun çözümüyle birlikte liseyi Çamlıbel Mahallesi’ne kazandıracağız.”dedi.

Ziyarette Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve Kepez Belediye Meclis Üyesi İsmail Hayyar da yer aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 17:15:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?