22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Öner'den parklarda inceleme

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 8 dönümlük parkta ve Gülveren Mahallesi’nde inşaatı devam eden 10 dönümlük parkta incelemelerde bulundu.

Kepez, iki büyük parka daha kavuştu. 4,5 yılda 530 bin metrekare yeşil alan yatırımı gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner döneminde, sıcak asfaltla ve parke kaldırımla tanışan Yeşilyurt ve Gülveren Mahalleleri’nin yeşil alan sorunu da çözüldü.

1 metrekare sıcak asfaltsız yolu kalmayan Yeşilyurt Mahallesi’nde, Toros Lisesi’nin önündeki 8 dönümlük park, tamamlanarak hizmete girdi. Koşu yoluyla, kaykay pistiyle, küçük meydanıyla, süs havuzuyla park, Yeşilyurt Mahallesi’nin prestijini artırdı. Yollarının tamamına sıcak asfalt dökülen, parke kaldırımı yapılan Gülveren Mahallesi’ne de10 dönümlük bir park kazandırılıyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, Yeşilyurt Mahallesi’nde tamamlanan parkı, Gülveren Mahallesi’nde de yapımı devam eden parkı gezdi. Öner, parklarda sohbet ettiği çocukları, oyuncaklarla da sevindirdi.

Şafak, Gülveren ve Yeşilyurt Mahalleleri’nin, düne kadar hizmet mağduru olduğunu anımsatan Öner, “Üç mahallemizde, sıcak asfalt, kaldırım, park yatırımı yapılmamıştı. Düne kadar hizmet mağduru olan üç mahallemiz, bizim dönemimizde hak ettiği hizmeti almaya başladı.Üç mahallenin, yollarının tamamına yakınının sıcak asfaltını döktük, kaldırımını yaptık. Bölgenin semt pazarı sorununu, Gülveren Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarıyla çözdük. Daha önce küçük parklar yaptığımız bölgeye, şimdi de iki büyük, çok amaçlı, spor temalı parklar yapıyoruz.” dedi.

Hizmete giren 8 dönümlük parkın Yeşilyurt Mahallesi’nin değerine değer katacağına işaret eden Başkan Erdal Öner, koşu yolunun, kaykay pistinin, küçük meydanın, fitness aletlerinin, süs havuzunun, çocuk oyun alanının bulunduğu parkın, bölgenin sosyal donatı, spor ve yeşil alan ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Başkan Öner, Tek Sarnıç Mesire alanıyla birlikte, yapılan iki büyük parkla, sıcak asfalt, kaldırım ve kapalı semt pazarı çalışmasıyla belediye yatırımının büyük oranda tamamlandığı bölgeye, kültür merkezi de kazandırılacağını söyledi. Başkan Öner’in park incelemesinde Kepez Belediye Meclis Üyesi İsmail Ulusoy da yer aldı.

Gülveren Mahallesi’nde inşası devam eden 10 dönümlük parkta, basketbol sahası, fitness aletleri, oturma alanları, çocuk oyun gurubu bulunacak.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 13:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rewşan katar IP: 78.163.220.xxx Tarih : 8.01.2009 22:40:03

ben okulu çok seviyorum ama çok pis şeyler yaşanıyo