21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Öner'den yatırım müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Akdeniz Sanayi Sitesi'ne, sağlık tesisi ve yatılı meslek lisesi yapılmasını 2009 yılı yatırım programına aldırdıklarını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nde ve Akdeniz Sanayi Sitesi'nde iki hafta içerisinde bine yakın esnafın sorunlarını dinledi. Akdeniz Sanayi Sitesi'nde, 100'e yakın metal işleri esnafıyla sabah kahvaltısında buluşan Öner, sanayi esnafına sağlık tesisi ve okul müjdesi verdi.

İş kazalarının yaşandığı sanayi sitesinde sağlık merkezinin olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu dile getiren Öner, “Akdeniz Sanayi Sitesi'ne, sağlık ocağı yapılması için Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Sanayi sitemize sağlık tesisi yapılması 2009 yılı yatırım programına alındı. Kısa bir zamanda bu tesisisin tamamlanmasıyla da sanayi sitesinde iş kazaları sonucu yaşanan yaralanmalara kısa zamanda müdahale edilebilecek” dedi.

Sanayi esnafının çırak sorunu yaşadığını anımsatan Öner, “Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk'le, esnafımızla yaptığımız görüşmeler nitecisinde sanayi sitesinin çıraklık sorununun yatılı meslek lisesiyle çözülebileceği neticesine vardık ve çalışmalara başladık. Milli Eğitim Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde Akdeniz Sanayi Sitesi'ne yatılı meslek lisesi yapılmasını 2009 yılı yatırım programına aldırdık. Okulun hizmete girmesiyle çıraklık sorunu çözülmüş olacak” ifadesini kullandı.

Kepez Belediye Başkanı Öner, kahvaltılı toplantının ardından sanayi sitesindeki işyerlerini de ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 15:11:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?