21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Öner'e eğitim plaketi

Ali Rıza Altıntaş İlköğretim Okulu, fiziki sorunlarının çözümüne ve eğitime verdiği destekten dolayı Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e, teşekkür plaketi verdi.

İlçenin eğitim alanındaki sorunlarının çözümü için çalışan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Sütçüler Mahallesi’ndeki Ali Rıza Altıntaş İlköğretim Okulu’nun “Bahar Şenliği” etkinliğine katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Öner, 4. kez geldiği Ali Rıza Altıntaş İlköğretim Okulu’nun, her gelişinde daha da güzelleşmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Okulun fiziki alandaki bazı eksikliklerini giderdiklerini belirten Öner, ilçedeki okulların sorunlarının çözümü için de çalıştıklarını ifade etti.

Türkiye’de bir ilke imza atarak, okulların temizlenmesi projesini başlattıklarını anlatan Başkan Öner; “Türkiye’de ilk defa bir belediye okulların temizliğini yapıyor. 35 kişilik bir ekip kurarak, haftada bir kez, 15 günde ilçemizdeki 60 okulun iç ve dış temizliğini gerçekleştiriyoruz. Artık okullarda çocuklarımızın, cam, sıra silmesini, paspas yapmasını; öğretmenlerimizin, sınıflarda temizlik değil, gerçek işleri olan eğitim görevlerini yapmalarını istiyoruz. Bu amaçla bu projeyi başlattık.” dedi. Öner, başlayan yağmura rağmen Bahar Şenliği programındaki etkinlikleri izlemeye devam etti.

Ali Rıza Altıntaş İlköğretim Okulu Müdürü Zeliha Gürhan da, okulun fiziki eksikleri giderdiği ve eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Öner’e, teşekkür plaketi takdim etti. Plaketin kendisini onurlandırdığını ifade eden Öner de, “ İlk defa hayatımda yağmur altında plaket aldım.” dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 13:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?