8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Öner'e teşekkür plaketi

Kick Boks Antalya İl Temsilcisi Yasin Urlu, Kepez Belediyesi'nin ana sporluğunda 19 Ekim'de yapılacak Uluslararası Altın Kemer Açık Hava Kick Boks Galası öncesi Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'i ziyaret etti.

Kick boks sporuna verdiği destekten dolayı Başkan Öner'e teşekkür eden Urlu, "Sayın Öner'in desteği ile Kepez'de çok güzel bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Bu yıl ilk defa birinci olan kişiye, üzerinde Kepez Belediyesi'nin logosunun olacağı altın kemer takacağız" dedi. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ise, ana sponsoru oldukları galayla Antalya'da kickboksa olan ilginin daha da artacağını söyledi.

Uluslararası Altın Kemer Açık Hava Kick Boks Galası ile Antalyalılar'a güzel bir akşam yaşatacaklarını belirten Öner, "Kepez Belediyesi olarak bütün spor branşlarına yatırım yapıyoruz. Amatör spor branşlarına da destek veriyoruz. 2 tane milli bisikletçi sporcumuzun katılımıyla bisiklet branşını da açtık. Kick boks
branşını da açmayı düşünüyoruz. Böylece bütün spor branşlarında hizmet veren bir kulüp haline geleceğiz. Kepez Belediyespor, 3 bine yakın lisanslı sporcusuyla Antalya'nın ve Türkiye'nin en büyüklerinden biri haline geldi" ifadelerini kullandı.

Sağlıklı bir neslin yetişmesi için çocukların spor yapması gerektiğinin altını çizen Başkan Öner, "Çocuklarımız bu çağda televizyonun ve internetin esiri oldu. Bu esaretten çocuklarımızı, spora yönlendirerek kurtarabiliriz. Bu amaçla biz de spora ve sporcuya büyük önem verdik. Sizlerin desteği ile sağlıklı nesiller yetiştireceğiz" diye konuştu.
Ziyaretin ardından Kick Boks Antalya İl Temsilcisi Yasin Urlu, kick boksa yaptığı katkılardan dolayı Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'e teşekkür plaketi sundu.

 

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 15:35:30
Güncelleme :4 Ekim 2007 Perşembe 15:38:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?