22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Öner'e teşekkür plaketi

Antalya Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'e, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevimçok, Başkan Vekilleri Osman Yardımcı, Demir İnceoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karain, Kepez Belediye Meclis Üyesi Adlıhan Dere ile birlikte Başkan Öner'i makamında ziyaret etti.

Sevimçok, Kepez'e modern bir kent kimliği kazandıran hizmetlerinden ve esnafın sorunlarının çözümüne yönelik yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Öner'i kutladı. Sevimçok, Başkan Öner'e, belediye başkanlığının 4. yılında başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirten Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, ilçe halkının daha modern bir kentte yaşaması amacıyla yaptıkları hizmetlerin ödüllendirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini, onurlandırdığını ifade etti. Kepez'i, Antalya'nın geleceği yapacak hizmetlerine hız kesmeden sürdüreceklerinin altını çizen Başkan Öner, her zaman yanında oldukları esnafın sorunlarının çözümü, ihtiyaçlarının karşılanması için de çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 14:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?