1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Şeker mangal partisinde

Ak Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Hasan Şeker,Kuzdere Mahallesinde Ayşe Çözeli’nin evinde gerçekleştirilen mangal partisinde moral depoladı.

Mangal partisine Ak Parti Kemer Belediye Başkanı adayı Hasan Şeker Eşi Fethiye Şeker ile birlikte katılırken, beraberinde Kemer Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu. Kuzdere Mahallesi Karataş mevkiinde Ayşe Çözeli’nin evinde gerçekleştirilen mangal partisinde Ak Parti kadın kolları da tüm ekibi ile hazır bulunurken, vatandaşlar da mangala ilgi gösterdi..

Bölge halkı Hasan Şeker’i aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirirlerken, “ 29 Mart seçimlerine az kaldı. İnşallah bu seçimde de ipi göğüsleyen Ak Parti olacak, Hasan Şeker olacak. Hasan Şeker ile Kemer yine kazanacak.” dediler.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, gelen misafirler ile bir bir ilgilendi. Başkan Şeker, “ Seçime çok az kaldı. Biz yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı tüm ayrıntıları ile anlattık ve anlatmaya devam ediyoruz. Yeni dönemde öncelikle siz değerli halkımız ve ardından da Ak Parti Hükümetimizin desteği ile daha birçok projeye Kemer’de imza atacağız. Destek sizden, hizmet bizden.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 18:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?