21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Şeker Ukrayna yolcusu

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Ukrayna'nın Yuzhny şehri ile kardeş şehir anlaşması imzalamak üzere Ukrayna'ya gidiyor.

Geçtiğimiz mayıs ayı içerisinde Kemer'de Ukrayna'nın Yuzhny Belediye Başkanı Vlademir Novatckiy'i ağırlayan Başkan Şeker, yine aynı tarihlerde iki şehir arasında bir ön protokol imzalamıştı.

24 Eylül 2008 ile 29 Eylül 2008 tarihleri arasında Ukrayna'ya gidecek olan Başkan Şeker, "Kemer'in kardeş şehir sayısı artıyor. Kemer'e gelen turist profilinde önlerde yer alan Ukrayna'dan da bir kardeşimiz olacak. Yuzhny Belediye Başkanı Vlademir Novatchiy 'in davetlisi olarak Yuzhny Şehrinin 30. yıl etkinliklerine katılırken, aynı zamanda kutlamalar sırasında iki şehir arasında Kardeş şehir anlaşmasını da imzalayacağız. Ön protokolü geçtiğimiz mayıs ayı içinde Kemer'de imzalamıştık. İki ülkeye ve kardeş şehirler Kemer ve Yuzhny hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum." Dedi.

Kemer'in halen Almanya'nın Schwabach, Rusya St.Petersburg'un bir alt belediyesi Krasnovardevski şehri, Rusya Mari El Cumhuriyeti Yoşkar Ola şehri ile yine Rusya'nın Komi Cumhuriyetine bağlı Sıktıvkar şehri kardeş şehir ilişkileri var.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 14:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?