1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Şeker'den akülü araba

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, bir kaza sonucu iki ayağı da kesilen ve 2 yıldan bu yana da zor şartlarda hayatını devam ettiren Fikret Karakoyunlu’ya akülü araba hediye etti.

Kemer Belediyesi olarak daha önce planladıkları ve yeni Belediyeye ulaşan akülü arabayı Karakoyun’lu ailesinin yaşadığı Kuzdere Mahallesindeki evinde teslim eden Başkan Şeker, “ Fikret kardeşimiz 2 yıl önce çalışırken, bir kaza sonrası iki ayağını da kaybetti. O günden bu güne hayatına zor şartlarda devam eden Fikret arkadaşımıza Kemer Belediyesi olarak bir akülü ve elektrikli tekerlekli sandalye aldık. Yeni gelen akülü ve elektrikli tekerlekli sandalyemizi de bugün teslim ettik. Kemer Belediyesi olarak biz acımızı da sevincimizi de paylaşmayı çok iyi biliyoruz. O’nun bu sevincini görmek dünyada her şeye bedel. Güle güle kullansın.” Dedi.

Akülü ve elektrikli tekerlekli sandalyesine kavuşan Fikret Karakayun’lu, “ Bir kaza sonrası işyerinde çalışırken elektrik akımına kapılarak iki ayağım da kesildi. Kemer Belediyesi ve Başkanımızın ilgisi ile akülü ve elektrikli tekerlekli sandalyeme kavuştum. Kendilerine kendim ve ailem adına çok teşekkür ediyorum. Şimdi daha rahat bir yaşam içine girdim. Çok mutluyum.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 16:49:47
Güncelleme :19 Mart 2009 Perşembe 17:11:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?