22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Şeker'den camide inceleme

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, yapımı devam eden Kemer Camii ve Kültür Kompleksi inşaatını gezdi.

Kemer Camii ve Kültür Kompleksi'nin yapımı tüm hızıyla sürüyor.Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, 2 bin 500 metre karelik alana kurulan yeni Merkez Camii ve Kültür Kompleksi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat alanında Kemer Camileri ve Kuran Kursları Yaptırma Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mustafa Elmas tarafından karşılanan Şeker'e camii gezdirildi ve Kültür Kompleksinde ne gibi birimlerin olacağı konusunda bilgiler verildi.

Kemer'de ihtiyaç duyulan bir camii ve kültür kompleksinin ortaya çıktıkça büyük bir heyecan duyduğunu ifade eden Başkan Şeker, "2008 Ocak ayı sonunda temeli atılan ve hayırsever vatandaşlarımız ile hepimiz tarafından birlikte gerçekleştirilen bu projenin ortaya çıkması ile büyük bir heyecan duyuyorum. Gerçekten de mükemmel bir proje oldu. Kemer'in hissedilen eksikliğini giderecek olan inşaatın bu seviyeye gelmesinde bugüne kadar katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum Allah razı olsun diyorum. Ancak burada yapılacak daha çok iş var. Bunun için yine vatandaşlarımızın yardımlarına ihtiyaç duyulacak. Şuna inanıyorum ki, bu güzel camimiz ve kültür kompleksimiz ortaya çıktığında beklide yardımda bulunmayan vatandaşlarımız ileride, keşke bizde bu camiye yardım yapsaydık diyecekler. Bunun için camimizin tamamlanması için tüm duyarlı vatandaşlarımızı yardıma çağırıyorum" dedi.

Kemer Camileri ve Kuran Kursları Yaptırma Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mustafa Elmas ise Kemer Belediyesinin ve Başkan Hasan Şeker'in ve aynı zamanda çok sayıda duyarlı vatandaşın büyük desteklerini gördüklerini belirtirken, inşaatın kalan kısmı için vatandaşları Cami ve Kültür Kompleksinin yapımına katkıda bulunmaya çağırdı.

İnşaatın tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Elmas, "İnşaatımız tüm hızıyla sürüyor. 2 bin 500 metre karelik bir alanda kurulu bulunan Camimiz aynı zamanda sosyal alanları olan bir kompleks olacak. Cami iç ve dış olmak üzere 3000 kişinin ibadet edebileceği bir cami olacak. Bunun yanı sıra komplekste aşevi, konferans salonu, morg, gasil hane, dershane gibi birimlerin yanı sıra Camii imamın eşliğinde öğrencilerin ve gençlerin internet üzerinden bilgi alabilecekleri ve turistlerin de buradan dinimizi öğrenmeleri açısından bazı bölümler olacak. Camii inşaatımızın hızla devam etmesi ve kısa sürede tamamlanabilmesi için vatandaşlarımızın yardımlarına ihtiyacımız var. Camii inşaatımıza yardım etmek isteyen vatandaşlarımız bizzat inşaatımıza gelerek ya da 0 532 365 10 15 - 0537 256 38 96 nolu telefonlardan bizlere ulaşabilir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 15:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?