21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Şeker'den kahve toplantıları

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kemer’deki son gelişmeleri paylaşmak için Aslanbucak Mahallesindeki Topal’ın Kahvesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Şeker, kahvede vatandaşlar ile çayını yudumlarken, vatandaşların sorularını cevaplandırdı. Sohbet toplantısına Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici ile çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin sorularını cevaplayan Şeker, “O kadar yoğunuz ki, zaman zaman bizlere gelen ya da burada gördüğümüz vatandaşlarımıza kısa da olsa çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyorum. Ancak bu gibi sohbetler ile vatandaşlarımız ile birebir olmak onların sorularını yanıtlamak daha yerinde oluyor“ dedi.

Başkan Şeker özellikle mahalle sakinlerinin bazı tozlu ve çamurlu yollardan ne zaman kurtulacağız sorusuna, “Biz burada toz ve çamurdan kurtulmanızı en çok isteyenlerin başında geliyoruz. Ancak burada alt yapı sorunu var. Biliyorsunuz alt yapıyı da GATAB yapıyor. Ancak GATAB’a çok sayıda yazmamıza ve bir an önce alt yapı yapılması isteğimize maalesef olumlu sonuç alamadık. Örneğin Çam arası sokakta büyük sıkıntı var. Son olarak GATAB’a bir yazı daha yazdık. Bekliyoruz. Eğer Nisan ayının sonuna kadar burada çalışma başlamazsa biz gereken planımız ve programımızı yaptık, alt yapıya da biz yapmak kaydıyla buradaki çalışmayı başlatacağız” dedi.

Bir vatandaşın Kemer 2 ve Kemer 3’e alt geçit isteği üzerine Başkan Şeker, “Bizim Belediye olarak burada bir alt geçit yapma gibi bir şansımız yok. Bu işi devlet yapacak. Kemer 2 de alt geçidin programa alındığını biliyorum. Burada trafik ışıkları ve yolda yapılan önleyiciler ile trafiğin biraz daha rahatladığını görüyoruz. Bekleyeceğiz“ dedi.

Şeker, Aslanbucak Mahallesinin bazı bölgelerinde alt yapının çözülmesi ile üst yapısının çok kısa sürede başlayacağını ve mahallenin daha modern bir şekle dönüşeceğini söyledi. Şeker, “Burada alt yapının en kısa sürede tamamlanması ile Aslanbucak Mahallemize yapacağımız yatırımlar ile burası daha da modern bir hale gelecek. Mahallemiz yeni cami yerinin çözülmesi ile yeni bir camiye de daha kavuşacak. Bu konuda daha öncesinde olduğu gibi belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Ayrıca yeni parklar, yeni yollar ve kaldırımlar ile Aslanbucak mahallemize gereken her türlü hizmeti yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz“ diye konuştu.
Şeker ayrıca bu sezon turizm sezonun iyi geçeceği sinyallerini aldıklarını ve bundan da hem turizmci hem de esnaflar adına büyük memnuniyet duyduklarını da ifade ederken, “Son katıldığım fuarlar ve gelen bilgiler bu yıl turizmin iyi geçeğeni bize gösteriyor. İnşallah bir aksilik olmaz ise bu yıl turizmcimiz ve esnafımız için iyi bir yıl olacak. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 11:10:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?