7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Şeker'i duygulandıran kargo

Kemer Belediyesi'nin Almanya'nın Schwabach kenti ile ilerleyerek devam eden kardeşlik ilişkileri her geçen gün meyvelerini vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz bahar döneminde Schwabach Johannes-Kern İlköğretim okulundan gelen öğrenciler Kemer'e gelmiş ve Başkan Hasan şeker'in misafiri olarak hem bölgeyi gezmiş hem de Kemer'deki okulları gezerek kardeşlik yaşamışlardı. Alman öğrenciler hazırladıkları bir teşekkür belgesini Başkan Şeker'e yolladılar.

Schwabach'dan gelen ve o dönem ziyaretlerin resimlerinin ve gelen öğrencilerin imzalarının bulunduğu teşekkür de Başkan Şeker'e hitaben şu bilgiler yazılı; "Sayın Başkan Şeker. Kemer'in kardeş şehri Schwabach'ın Johannes- Kern ilköğretim okulu 9. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri olarak Kemer'de geçirdiğimiz unutulmaz bir haftada bizlere göstermiş olduğunuz yakın ilgiye ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizlerin yanında Güzel Kemer'de topladığımız enerji ile okulumuzu da başarı ile bitirdik. Sizleri de her zaman evimize bekliyoruz. Selam ve hürmetlerimizle! Sevgiler! Teşekkürler."

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, "Kardeş şehir ilişkilerimizin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha almış olduğum bu belge ile gördüm. Kardeş şehir ilişkilerinin sadece karşılıklı ziyaretler olmadığını karşılıklı eğitim ve öğretim amaçlı yapılan ziyaretler sonrasında kültürel değişimler ile de neler yapıldığını gördük. Oldukça duygulandığımı söyleyebilirim." Dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2007 Salı 15:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?