1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Şeker'in gözleme keyfi

Kemer Belediye Başkanı ve AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Hasan Şeker, Kuzdere Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla gözleme yiyen Başkan Şeker, halkın sorularını cevaplandırdı.

Kemer Belediye Başkanı olan ve 29 Mart yerel seçimlerinde AK Partiden tekrar Kemer Belediye Başkanı adayı olan Hasan Şeker seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçime sayılı günler kala, Başkan Şeker de Kemer’de uğramadık yer bırakmıyor. Şeker Kuzdere Mahallesinde yaşayan vatandaşlar ile birlikte gözleme partisinde buluştu.

Kuzdere mahallesi sakinleri ile buluştuğu gözleme partisinde, özellikle bayanlar havanın da güzel olması ile birlikte bol bol halay çektiler. Kuzdere’li bayanların 10 adet saç üzerinde peynirli, patatesli ve kıymalı olarak yaptıkları gözlemeler afiyetle yenildi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kuzdere’li vatandaşlar ile tek tek ilgilenirken, Mahallede yapacakları yatırımlar hakkında da bilgiler verdi. Kuzdere’de asfalt çalışmalarının bazı caddelerde ve sokaklarda tamamlandığına dikkat çeken Başkan Şeker, “Kuzdere Mahallemizde asfalt çalışmalarımızı plan ve programladığımız doğrultuda bazı cadde ve sokaklarımızda tamamladık. Mahallemizde kışın çamur ve yazın toz olmayacak. Asfalt döktüğümüz için bizleri eleştiriyorlar. Onlara şunu söylemek istiyorum. Bu bölgeye imarın gelmesi uzun süreçli bir iş. Bu bakımdan burada yaşayan vatandaşımız imar gelene kadar ve alt yapı tamamlanana kadar çamur ve tozda mı kalsın! Yine Toki projesi konusunda buraya bu projeyi Hükümetimizin desteği ile kazandıracağız. Bu konuda da kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başkan Şeker, alkışlar arasında Kuzdere’li bayanlar ile birlikte halay çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 18:02:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?