1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Sözen MATAB'a talip

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun’un başkanlığını yürüttüğü kısa adı MATAB olan Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birlik Başkanlığına talip olduğunu söyledi.

Manavgat-Side TUDER yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Sözen, ilçenin turizm altyapı sorunlarına MATAB'ın Manavgat merkeze bağlı çalışmasıyla hızlı çözüm bulacağına inandıklarını ifade etti. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan MATAB seçimine aday olduğunu ifade eden Sözen, hedeflerinin Manavgat'ı dünya turizminde marka yapmak olduğunu söyledi.

MATAB'ın Manavgat'a bağlı olarak çalışmasıyla Side, Kızılot, Taşağıl, Evrenseki, Çolaklı, Gündoğdu, Sarılar, Ilıca, Sorgun, Titreyengöl ve Kızılağaç Turizm Bölgesine daha etkin çevre ve turizm altyapı hizmeti vereceklerine inandıklarını belirten Sözen, Turizmcilerden MATAB Başkanlığı konusunda destek istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 21:43:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MANAVGATLI IP: 88.232.55.xxx Tarih : 19.04.2009 11:28:39

ÇOK İYİOLUR  AMA  SAG SOL AYRIMI YAPMAZSAN  İNSANLARI KÜÇÜK GÖRMEZSEN    UYAR  AMMA  AYRIM YAPARSAN BİDAHA HİÇ BİR YERE GELEMEZSİN HEMDE PARTİNDE GÖREMEZ BAŞARILAR