1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Sözen muhtarlarla buluştu

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 19 mahalle muhtarı ile makamında biraraya geldi. Toplantıda Manavgat’ın il olma konusu, Adrese Dayalı Kayıt Sistemi ve Ramazan’da yapılacak kamu yardımları konuları tartışılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen kent merkezindeki 19 mahallenin muhtarıyla toplantı yaptı. Sözen, Manavgat’ın il olması, numarataj çalışmaları ve Ramazan Ayı’nda yapılacak kurumsal yardımların şekli konularında muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. Başkanlık makamında yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında, “Hepiniz evinize hoş geldiniz” diyerek hitap eden Sözen, muhtarlık sisteminin dünyada sadece Türkiye’de bulunduğunu, bu nedenle işlevlerinin çok önemli olduğunu söyledi. Muhtarların demokrasinin beşiği olduğunu kaydeden Sözen, “Yapacağımız her hizmette muhtarların büyük katkısı olacağına inancımız sonsuzdur” dedi.

Toplantıya, Aşağıhisar, Aşağıpazarcı, Aydınevler,Bahçelievler, Çağlayan, Emek, Eskihisar, Kasaplar, Kavaklı, Milli Egemenlik, Mimar Sinan, Örnek, Sanayi, Sorgun, Şelale, Salkımevler, Yayla, Yukarıhisar, Yukarıpazarcı ve Merkez mahalle muhtarları katıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 18:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?