1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Sözen öğrencileri ödüllendirdi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, SBS’de 7. sınıflarda Türkiye birincisi olan Ramazan Öksüz ve 6. sınıflar İl birincisi Duygu Coşar’ı Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Başkan Sözen, öğrencileri alınlarından öperek kutladı.

SBS’de Türkiye derecesi yaparak Manavgat’ın yüzünü ağartan öğrenciler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

7. sınıflar arası SBS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Ramazan Öksüz ve 6. sınıflarda SBS İl birincisi olan Duygu Coşar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Özel Akdeniz Başarı İlköğretim Okulu Müdürü Ümit Yapar da katılarak başarılı öğrencileri yalnız bırakmadı.

Başarılı öğrencileri büyük bir sevgiyle ağırlayıp alınlarından öpen Başkan Sözen, önceden hazırlattığı Cumhuriyet altını ve hediye kalem setlerini, “Sizin gibi başarılı öğrencilere bu hediyeler az bile” diyerek hediye etti. Başkan Sözen, “Bu çocuklarımız elde ettikleri başarıyla Manavgat’ımızın yüzünü ağarttı. Belediye olarak biz her zaman eğitime destek olacağız. Belediyemizin kapısı bütün halkımıza olduğu gibi öğrencilerimize de açık olacak. Her sıkıntılarını istedikler an paylaşacağız” dedi.

Başkan Sözen, Duygu Coşar’ın annesi ve babasını da başarılı öğrenciyi yetiştirdikleri için tebrik etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 13:45:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?