22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Sözen’den birlik çağrısı

BAŞKAN SÖZEN’DEN BİRLİK ÇAĞRISI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve belediye meclis üyeleri, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atilla Yıldız ve Şoförler Odası Başkanı Muammer Ünal’ı ziyaret etti.

İlk ziyareti MESO Başkanı Atilla Yıldız’a yapan Başkan Şükrü Sözen’e CHP’li meclis üyeleri İbrahim Halimoğlu, Bülent Özgüven, Hasan Şekerlisoy ve Yusuf Sönmez, MHP’li meclis üyeleri Mahmut Öz ve Namık Akın ile AKP’li meclis üyeleri Ahmet Ali Erol ile Hakan Akar eşlik etti. Ziyaretlerinin amacının Manavgat’ın çıkarları adına ortak hareket etme mesajları vermek olduğunu belirten Başkan Sözen, “Birlik ve beraberlik görüntüsünü biraz daha büyüterek genişletmek, toplumsal barışı sağlamak, birlikteliği pekiştirmek gibi bir hedefimiz var. Bu Manavgat’ın geleceği için çok önemli” dedi.MESO Başkanı Atilla Yıldız ise Manavgat adına yapılacak her doğrunun yanında olduklarını ifade ederek, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve meclis üyeleri daha sonra Manavgat Şoförler Odası Başkanı Muammer Ünal’ı ziyaret etti. Yerel yönetimler ve sivil toplum örgütlerinin koordineli çalıştığı takdirde bölgelerde yapamayacakları şey olmadığını vurgulayan Başkan Sözen, Manavgat’ın çıkarlarının ön planda olduğunu belirtti. “Hep beraber olmak zorundayız”diyen Başkan Sözen, “Bunu başarabilirsek, il olma sevdamızı neticeye götürürüz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN SÖZEN’DEN BİRLİK ÇAĞRISI
BAŞKAN SÖZEN’DEN BİRLİK ÇAĞRISI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 12:03:05
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 13:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?