1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Türel hizmetlerine güveniyor

Amatör Spor Kulüpleri Derneği tarafından Deniz Restaurantta düzenlenen geceye katılan Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, "Antalya son beş yılda şaha kalktı" dedi.

 Antalya'da faliyet gösteren çok sayıda Amatör Spor Kulübü ve yöneticilerinin, aileleri ile birlikte katıldığı gecede büyük sevgi gösterileri ile karşılanan Türel, Antalya'ya 1970 li yıllardan bu yana spor adına bir yatırım yapılmadığını belirtti. Antalyaspor benim vazgeçilmezim diyen Türel, coşkulu kalabalık tarafından dakikalarca alkışlandı. Rakiplerinin defans yaptığını vurgulayan Türel, buna rağmen hizmete devam edeceklerini söyledi.

Gecede Antalya Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Metin Bulut ve Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mehmet Kavak, Spora olan desteklerinden dolayı Türel'e şükran plaketi sundu.

ELİ ÖPÜLECEK BAŞKANSINIZ

Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Metin Bulut gecede yaptığı konuşmada Türel'e spora verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Türel'in Antalya'da Spora verdiği önemin göz ardı edilemez olduğunu söyleyen Bulut," Antalyaspor'un bir dönem kapanma noktasına geldi. Kayyuma giden bir spor kulübünü aldı, şampiyon yaptı. Şimdi Süper Ligde Mücadele ediyor. Sonrasında Büyükşehir Belediyesi Basket Takımını kurdu. Kendisine spor camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Antalya Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mehmet Kavak ise Türel'e eli öpülecek Başkansınız dedi. Kavak yaptığı konuşmada, "Hepimiz yıllarca Antalyaspor için koştuk. Sizin ne şartlarda bu takım için çalıştığınızı biliyoruz. Eli öpülecek bir başkansınız" diyerek duygularını belirtti.

RAKİPLERİMİZ DEFANS YAPIYOR

Antalya Spor benim vazgeçilmezim diyerek sözlerine başlayan Menderes Türel ise, Spora olan yatırımların muhalefet tarafından sıkça eleştirildiğini dile getirdi. Türel," 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasına adayız. Şu an yapımı devam eden stad bittiği taktirde şampiyonanın bir ayağı Antalya'da oynanacak. Bunun için UEFA As Başkanı Şenez Erzik ağabeyden söz aldım. 2010 Avrupa Basketbol Şampiyonasının bir ayağı yine Antalya'da oynanacak. Bu Ülkemiz ve Antalya adına gurur verici bir olay. Seçildikleri takdirde bu yatırımları durduracaklarını ifade eden adaylar var. Biz Antalya'ya fren olmaya gelmedik. Önünü açmaya geldik. Rakiplerimiz defans yapıyorlar. Biz bunları geçe geçe hizmetleri yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

ANTALYA SON 5 YILDA ŞAHA KALKTI

Dilek Sabancı Spor Kompleksi dışında, Antalya'ya 1970 li yıllardan bu yana, spor adına bir yatırım yapılmadığını belirten Türel, "Antalyaspor maçlarını halen Atatürk Stadyumunda oynuyor. Antalya son beş yılda şaha kalktı. Bir beş sene daha devam ederse, şaha kalkan Antalya daha da ileri gidecek" dedi.

Antalya Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Metin Bulut ve Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mehmet Kavak, Spora olan desteklerinden dolayı Türel'e şükran plaketi sundu. Türel Coşkusu'nun, Antalya Spor sevgisi ile bütünleştiği gecede, Antalyaspor camiasında "Miloş" lakabıyla tanınan Recep Güler, Menderes Türel ve davetlilerle şarkılar söyledi

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 18:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?