22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Türel pilav şenliğinde

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Burdurlular Derneği tarafından düzenlenen 10’uncu pilav şenliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kepez piknik tesislerinde düzenlenen etkinliğe, Ak Parti Antalya Milletvekilleri ile birlikte Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burdurlu yerel sanatçıların yanı sıra, Türk Halk Müziği Sanatçısı Bedia Akartük de etkinliğe renk kattı.

Burdurlular Derneği Antalya Şube Başkanı Rüştü Peker, kendilerine her fırsatta destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.
Piknik alanında vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Türel burada yaptığı konuşmada, Antalya’nın 2 bin yıllık tarihi boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını belirtti. Türel, “Dünyanın birçok ülkesinden gelen turistler ve Türkiye’nin dört bir yanından gelip burada yaşayan hemşerilerimiz, barış ve huzur içinde bir arada bu mutluluğu paylaşıyor. Kültürel mirasa sahip çıkmak ve zenginlikleri yaşatmak adına burada bulunuyoruz. Bu yapmış olduğunuz organizasyon ile çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Türel, daha sonra vatandaşlarla birlikte sohbet etti.

.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 18:03:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?