1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Türel'den '3T' sözü

‘Halk Buluşması’ toplantılarını aralıksız sürdüren Menderes Türel, yeni döneme dair projelerini anlattı. Türel, “Size söz veriyorum. Bu projelerin tamamını tam zamanında tamamlayacağız.”dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Döşemealtı, Kepez ve Konyaaltın’da AK Parti Belediye Başkan adayları ile birlikte “Halk Buluşması” toplantılarına katıldı ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Geçmiş döneme dair hizmetleri hakkında bilgi veren Türel, “ Biz 5 yıl boyunca Antalya için çalıştık. Dünya kenti bir Antalya yapabilmemiz için öncelikle altyapı sorununu gidermemiz gerekiyordu. Gece gündüz demeden, Antalya’yı kazı alanına çevirdik. Geldiğimiz noktada bu sorunları giderdik. Şimdi sıra yerüstüne geldi. Vizyon projelerimizde yapma zamanı geldi. Bu projeler ile hem Antalya’yı Dünya kenti yapacağız, hem de Antalya’da iş ve aş sorununu halledeceğiz. Zira bu projelerde 10 Binlerce vatandaşımız iş sahibi olacak. Evine aş götürecek” dedi.

Konyaaltı Siteler Mahallesi’nde pazar ziyaretinde bulunan Menderes Türel ve AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Abdurrahman Yılmaz, esnafın ve halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Geçmiş döneme dair hizmetleri için Menderes Türel’e teşekkür eden birçok kişi, “Sayın Başkanla yola devam” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 18:18:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?