21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Türel'den teşekkür yemeği

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 9'ncu Piyano Festivali'nin açılışında birlikte konser verdiği Antalya Devlet Opera Balesi Orkestrası (ANTDOB) Üyeleriyle teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Antalya Piyano Festivali'nin 7 Kasım Cuma günü düzenlenen açılış konserinde kendisiyle birlikte konser veren ANTDOB Üyeleriyle teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

emeğe, Başkan Türel'in yanı sıra eşi Ebru Türel, ANTDOB, Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü'ne atanan Erdoğan Davran, Organizatör Kadir Dursun, Müzik Öğretmeni Besim Akkuş da katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Sizlere solistiniz olarak hitap ediyorum. Bana hayatım boyunca unutamayacağım bir hatırayı, günü hediye ettiniz. Bir daha böyle bir şey yaşar mıyım bilmiyorum ama, ölünceye kadar keyifle anacağım bir hatırada sizlerin katkısı çok büyük" diye konuştu. ANTDOB üyelerinin 7-8 Kasım'da Antalya'da önemli bir konser verdiklerini hatırlatan Başkan Türel, "Bu nedenle sizlere teşekkür yemeği düzenlemek istiyordum. Ancak bu yemek aynı zamanda Ankara'ya Devlet Opera Bale Müdürü olarak atanan Erdoğan Davran için de bir veda yemeği oldu" dedi.

Başkan Türel, daha sonra Erdoğan Davran'a katkı ve desteklerinden dolayı plaket verdi. Başkan Türel, gecede piyano başına geçerek kendisine eşlik eden sanatçılarla mini konser de verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 18:42:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?