22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Türel'den zabıtaya iftar

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Zabıta'nın 182'nci kuruluş yıl dönümünde, Zabıta personeli ile iftar yemeğinde buluştu.

Deniz Restoran'daki iftar yemeğinde Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu, Zabıta Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş de hazır bulundu. Zabıta Şube Müdürü Ali Kaplan, Büyükşehir Zabıtası olarak güzel bir aile ortamı yarattıklarını belirterek, "Uyumlu bir çalışma ortamı yakaladık. Araç, malzeme ve çalışma koşulları olarak döneminizde çok iyi imkanlara kavuştuk. Tüm arkadaşlarımız adına size teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Menderes Türel, Zabıta'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin halka açılan yüzüsünüz. Vatandaşlarla sürekli iç içesiniz. Görevinizde belediyeyi ve beni temsil ettiğinizi unutmayın. Bu nedenle vatandaşlara karşı güler yüzlü muamele büyük önem taşıyor" diye konuştu.

Göreve geldiklerinden bu yana zabıtanın imkanlarını en iyi seviyeye getirmeye çalıştıklarını kaydeden Türel, "Bütün bu imkanları sizin daha verimli olmanız ve hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmeniz için yapıyoruz. Hepinize hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Zabıta Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e kendilerine verdiği destekten dolayı çiçek verdi. Başkan Türel, tüm masaları dolaşarak zabıta memurlarıyla tokalaştı ve 182'nci kuruluş yıldönümünü kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 12:55:10
Güncelleme :6 Eylül 2008 Cumartesi 12:57:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?