21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Türel'e teşekkür plaketi

Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Kızıltoprak Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri Kızıltoprak 100. Yıl Spor Tesisleri’ni bölgeye kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e plaket verdi.

Kızıltoprak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, İhtiyar Heyeti üyeleri Ramazan Üzer, Tevfik Ay, Osman Türkan, Yusuf Eşlik, Nadire Konuk Sitesi Yöneticisi Satılmış Sevinç, Oyak Sitesi Yöneticisi Ömer Arslan, 7 Arıklar Sitesi Yöneticisi Cihan Şen, Yamanlar Sitesi Yöneticisi Kemal Dinç, Başkan Türel’e hizmeti için teşekkür etti.

Kızıltoprak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, Kızıltoprak Spor Tesisleri’nin bölgeye yapılan en büyük hizmet olduğunu söyledi. Yılmaz, “Mahallemizin rantı arttı. Tesis bölgesindeki arsaların değeri katlandı. Gençlerimizin faydalanabileceği bir spor alanı yaratıldı. 20 bin nüfuslu Kızıltoprak Mahallesi daha çok tanınır hale geldi. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Menderes Türel, kısa sürede bitirdikleri tesisin Türkiye’de ilk olduğunu ve diğer illere örnek gösterildiğini kaydetti. Yapılan hizmetlerin halk tarafından takdir edilmesinin kendilerini daha da motive ettiğini belirten Türel, tüm hizmetleri Antalya halkının desteğiyle yaptıklarını vurguladı.

Başkan Türel, amatör spor kulüpleri için yapılan tesislerin bölge halkına ve Antalya’ya hayırlı olmasını diledi. Ziyaretin sonunda Kızıltoprak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, hizmetleri ve Kızıltoprak Spor Tesisleri’ni bölgeye kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 13:21:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?