21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Türel'e ziyaretçi akını

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretlerde Başkan Türel’e Antalya’ya yaptığı başarılı çalışmalar için teşekkür edildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in İlk Konuğu Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri oldu. Dernek Başkanı Mustafa İlhan, Başkan Türel’in çalışmalarını takdirle karşıladıklarını dile getirdi.

Türel ardından, Muş Kültür ve Dayanışma Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Gençlik Komitesi Üyeleri, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerini konuk etti. Başkan Türel’in bir diğer konukları ise Ak Parti Konyaaltı Belde Gençlik Kolları üyeleriydi.

Gençlik Kolları Başkanı Tarık Akın, Türel’in Antalya’ya önemli hizmetler ve projeler gerçekleştirdiğini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, kendisine gerçekleştirilen ziyaretlerden mutluluk duyduğunu belirterek, “Hizmet için göreve geldik. Yaptığımız çalışmaların Antalya’da yaşayan vatandaşlarımız tarafından takdir edilmesi bize onur ve güç veriyor” dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 10:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?