21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Tütüncü aşure dağıttı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları'nın Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği etkinlikte vatandaşlara aşure ikram etti.

AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları, Hicri Muharrem ayının 10. günü dolayısıyla ilçe halkına 2 bin kase aşure ikramında bulundu.Geleneksel hale getirilen aşure dağıtımına Başkan Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, Kepez Belediye Meclis Üyesi Elif Derya Canbulut, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Tütüncü, aşure dağıtımın birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine, kardeşlik ortamının pekişmesine katkı sağladığını belirterek, “Etkinliği, Hz. Peygamber Efendimiz (SAV)'in torunu Hz. Hüseyin (RA)'in şehit edildiği bu kutsal günün anısına yapıyoruz. Hz. Hüseyin (RA)'i ve şehit olan diğer kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz.” dedi.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da, bu mübarek ayda dağıttıkları aşurelerin, birlik, beraberlik ve iyiliklere vesile olmasını diledi.
AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ise geleneklerin unutulmaması için bu etkinliği düzenlediklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2011 Çarşamba 11:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?