1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Tütüncü huzurevinde

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı öncesi iftar yemeğinde Fethi Bayçın Huzurevi sakinlerini ziyaret edip, ellerini öptü.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Güçsüz Kimsesiz ve Yaşlıları Koruma Derneği (YAKODER) üyelerinden sonra Fethi Bahçın Huzurevi’nin sakinleriyle de iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya’nın da bulunduğu Fethi Bahçın Huzurevi’ndeki iftar yemeğinde Tütüncü, tek tek ilgilendiği huzurevi sakinlerine, hal hatırlarını, bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Masaları da dolaşan Başkan Tütüncü, kırmızı gül hediye ettiği yaşlıların, Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Huzurevinin 150 sakiniyle iftarını açan Başkan Tütüncü, Ramazan’ın, milletçe birlik ve beraberliğin zirveye çıktığı bir dönem olduğunu söyleyerek, “Ramazan, sosyal yardımlaşma duygularımızın, düşüncelerimizin çağlayan olup aktığı bir dönemdir.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı, sözlerine şöyle devam etti: “Verdiğimiz iftar yemeği ile Antalya huzurevi sakinlerine olan ahde vefa, gönül borcumuzu ifade ettik. Huzurevinde kalan büyüklerimiz, bizden hatırlanmayı, tatlı sesi, tebessümü, ellerine dokunulmasını bekliyor. Bu iftar yemeğinde bunu yapmaya gayret ettik. Büyüklerimizin hayır dualarını alalım istedik. Çünkü onların hayır duaları bizleri hayata bağlıyor. Antalya’daki bütün vatandaşlarımızı, Ramazan Bayramı’nda huzurevindeki bu güzelliği yaşamaya, büyüklerimizin gönüllerini, dualarını almaya davet ediyorum” dedi.

Fethi Bayçın Huzurevi Müdürü Hüseyin Karataş da, Tütüncü’nün, Kepez Belediyesi’nin sınırları içerisinde olmamasına rağmen huzurevini ziyaret etmesinin çok anlamlı bulduğunu bildirerek, “Büyüklerimizi hatırladığı, sevindirdiği için Tütüncü’ye teşekkür ederim” ifadesini kullandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 09:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?