21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Tütüncü karne dağıttı

BAŞKAN TÜTÜNCÜ KARNE DAĞITTI

Aslanlar İlköğretim Okulu'nun öğrencileri, 2010-2011 öğretim yılının 1. döneminin karnelerini Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün elinden aldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kuzeyyaka Mahallesi'ndeki Aslanlar İlköğretim Okulu'nda düzenlenen 2010-2011 öğretim yılının 1.dönem karne dağıtımı törenine katıldı.

Okulun bahçesinde gerçekleştirilen törende konuşan Okul Müdürü Şeref Tonak, karne notlarından dolayı bazı üzücü olayların yaşandığına dikkat çekerek velilere, “Çocukların karnelerinde bir başarısızlık varsa, yetişkinler, öğretmenler olarak bu başarısızlıkta bizim de payımızın olduğunu unutmamalıyız” uyarısını yaptı.

Başkan Hakan Tütüncü de ise karne heyecanını paylaşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, karne notları iyi olmayan öğrencilerden umutsuzluğa düşmemelerini istedi.

Karne konusunda velileri de uyaran Başkan Tütüncü, “Öğrencilerin notlarında başarısızlık olabilir. Onların umutlarını, özgüvenlerini yıkmak yerine destek vermemiz lazım” dedi.

ESRA'YA KİTAP HEDİYE ETTİ

Okul korosunun mini bir konser verdiği karne gününde, bedensel engelli öğrenci Esra Ata'nın, şiirini okurken ağlaması, katılımcıları duygulandırdı. Tütüncü, tebrik ettiği Ata'ya, kitap hediye etti.

Törenin sonunda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Yaş Grupları Satranç Turnuvası'nda dereceye giren okulun öğrencilerine madalyalarını taktı.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ KARNE DAĞITTI
BAŞKAN TÜTÜNCÜ KARNE DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 14:19:01
Güncelleme :28 Ocak 2011 Cuma 17:25:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?