1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Tütüncü Kepezlilerin yanında

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz Pazar günü hemşehri derneklerinin pikniklerine, düğünlere, mevlitlere katılarak, vatandaşların sevincine ortak oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü vatandaşlar ile iç içe olmaya devam ediyor.Başkan Tütüncü, Pazar günü ilk olarak Aspendos’ta düzenlenen İmam Hatip Lisesi öğrencileri arası Kuran’ı Kerim Yarışması’na katılarak öğrencileri tebrik etti.

Daha sonra Antalya Konyalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin Düzlerçamı Piknik Alanı’nda düzenlediği 10. Geleneksel Piknik Şöleni’ni ziyaret eden Tütüncü burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

'Hemşehrimsiniz, canımsınız, ciğerimsiniz. Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan, kaynaşmaktan, dostluğumuzun, kardeşliğimizin artmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Bundan sonraki süreçte de el ele, gönül gönüle aynı hedefe yürümeyi temenni ediyorum.”

Konuşmasının ardından piknik alanından ayrılan Tütüncü, Antalya Erzincanlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin Düzlerçamı Güver Uçurumu’nda düzenlediği etkinliğe katıldı. AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın katıldığı piknikte Tütüncü’ye, Erzincan’ın yöresel yiyeceklerinden kete ve tulum peyniri ikram edildi.

Son olarak Kuzköylüler 4. Bahar Şenliği’ni de katılan Başkan Tütüncü, Kepez Belediye Meclis Üyesi Zeki Çivik’in kardeşi Ali Çivik’in oğlu Gökhan Çivik’in de sünnet düğünü sevincine ortak oldu.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Yusuf Üzüm’ün oğlunun sünnet sevincini de paylaşan Tütüncü, Mevlüt Selim Koca’nın, askerliğini tamamlayan oğlu Mustafa Koca için Beşkonak Mahallesi’nde düzenlediği mevlide de ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 14:39:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?