22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Tütüncü sorun dinledi

BAŞKAN TÜTÜNCÜ SORUNLARI DİNLEDİ

Başkan Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez Kadın Kolları’nın Varsak Karşıyaka Mahallesi Aktaş Sitesi’nde düzenlediği toplantıda vatandaşların sorunlarını dinledi.

Karşıyaka Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yolların asfaltlaması ve park talebine, “80 kilometre yolun asfaltlanmasını tamamladık” yanıtını verdi. Varsak’ta 5 park yapıldığını hatırlatan Başkan Tütüncü, vatandaşların açık havada spor yapabilmesi için fitness aletleri de yerleştireceklerini söyledi. Varsak’ın gelişmesi ve güzelleşmesi için gerekli her türlü gayreti gösterdiklerini ifade eden Başkan Tütüncü, “Varsak, belediyecilik tarihinde almadığı hizmeti bizim dönemimizde aldı” diye konuştu.

SIKINTILARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Karşıyaka Mahallesi sakinleri, toplantıda ulaşım, durak, kanalizasyon, başıboş köpekler ve sivrisinekle ilgili şikayetlerini dile getirdi. Bu problemleri çözme yetkisinin kanunen Kepez Belediyesi’nde olmadığını hatırlatan Başkan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bu sıkıntılarının takipçisi olacağını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2010 Cumartesi 13:05:02
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 22:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?