1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Tütüncü'den öğrencilere ödül

Kepez Belediyesi düzenleyeceği karne şöleniyle, okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan 244 öğrenciye bisiklet, takdirname ve teşekkür alan 25 bin öğrenciye de kitap hediye edecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başarılı öğrencileri ödüllendirme sözünü tuttu.1. Çocuk Şenliği’nde “Takdirname ve teşekkür getirin, ödülü alın” sözünü veren Tütüncü, karne şöleniyle başarılı öğrencileri ödüllendirecek. Karne şöleni, Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda Cumartesi günü saat 18.00 gerçekleştirilecek.

Şölende, ilçedeki 82 ilköğretim ve lise okullarında birinci, ikinci ve üçüncü olan 244 öğrenciye, bisiklet hediye edilecek. Takdirname ve teşekkür alan 25 bin öğrenci de kitap ile ödüllendirilecek. Değişik animasyonların, yer alacağı karne şöleninde öğrenciler, aileleriyle birlikte hem eğlenecek hem de eğitim-öğretim yılının stresini atacak.

Şölene katılacak olan Başkan Hakan Tütüncü de, ödüllerini vereceği öğrencilerle birlikte bisiklet sürecek. Kepezlileri şölene davet eden Tütüncü, çocukların yüzlerindeki mutluluğu artırmak için çalıştıkları belirterek, ülkenin yarını olan çocukları okumaya teşvik etmek amacıyla karne şölenini düzenlediklerini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 17:24:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?