22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Tütüncü'den okul ziyareti

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN OKUL ZİYARETİ

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, talepleri dinlemek, problemleri yerinde görmek amacıyla Altınova Sinan Mahallesi'ndeki Ayten Çağıran Ticaret Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek'in de yer aldığı ziyarette Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet edip, taleplerini dinledi. Her hafta bir okulu ziyaret ettiğini belirten BaşkanTütüncü, öğrencilerle sohbet etmenin kendisine keyif verdiğini söyledi.

Bugünün öğrencilerinin, Türkiye'nin aydınlık geleceği olduğunu söyleyen Başkan Tütüncü, “Öğrencilerimizin eğitim kalitesini ne kadar yükseltebilirsek, ülkemizin geleceğini de o kadar yüceltiriz. Bu nedenle eğitime yüzde yüz destek veriyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü ile el ele vererek Öğrencilerimizin daha kaliteli ortamlarda okuması için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek de öğrencilerden, seyrettikleri dizi kadar kitap okumaya da zaman ayırmalarını istedi. Şimşek, 50'ye yakın okulun bahçe düzenlemesi ve eğitilme yaptığı diğer desteklerinden dolayı Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN OKUL ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2010 Perşembe 11:43:04
Güncelleme :28 Ekim 2010 Perşembe 17:59:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?