1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Tütüncü'ye teşekkür plaketi

Antalya Emniyet Müdürlüğü, toplum destekli proje çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür belgesi takdim etti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, ‘Toplum Kollama ve Yarınlara Geç Kalmadan’ isimli projelerine desteklerinden ve katkılarından dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Yurt dışı görevine atanan Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan adına, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli polis memuru Adem Korkmaz, teşekkür belgesini Tütüncü’ye takdim etti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nü, toplum destekli, insan odaklı çalışmalarından dolayı kutlayan Başkan Tütüncü, “Emniyet Müdürümüz Feyzullah Arslan yönetiminde Antalya polisi, vatandaşın asayişini sağlamak için toplum destekli çok güzel kampanyalar gerçekleştirdi. İnsan odaklı projelerle çok farklı bir polis imajı çizildi. Her şeyi insana hizmet etmek için yapıldı” dedi.

Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak her zaman Emniyet Teşkilatının yanında olduklarını da belirterek, desteklerinin devam edeceğini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 16:27:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?