22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Tütüncü’ye ziyaret

BAŞKAN TÜTÜNCÜ’YE ZİYARET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligi’ne çıkan Kepez Belediyespor Futbol Takımı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 3. lig sevincini Antalya’ya yaşattıkları için Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’nu, Amatör Şubeler Sorumlusu Turgay Yavuz’u, Antrenör Şakir Filiz’i ve futbolcuları kutladı Başkan Tütüncü, Kepez Belediyespor’dan sezon başında böyle bir başarı beklenmediğini belirterek, “Ama takımımız gayret etti ve başarabileceğine inandı. Kepez’i, Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz, şeklinde bir kararlılık, inanmışlık örneği gösterdiler ve Allah’ın yardımıyla bu zaferi Antalya’ya yaşattılar” dedi. Başkan Tütüncü, sezon boyunca zorluklar ve imkansızlıklar içerisinde mücadele eden Kepez Belediyespor’un, takım olma ruhunu oluşturarak, başarıyı elde ettiğini belirtti.

Amatör Şubeler Sorumlusu Turgay Yavuz ise futbolcuların imkansızı gerçekleştirdiklerini belirtirken, Antrenör Şakir Filiz de “Kepez Belediyespor Kulübü’nde birçok şampiyonluklar tattım. 3. ligden, 2.lige çıkmayı, yıldızlarda, gençlerde Türkiye dereceleri alma sevinci yaşadım. Bu başarıda futbolcularımın göstermiş olduğu kişilik beni gururlandırdı. Başarı da katkısı olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, 3. lige çıkma başarısından dolayı Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’na, Amatör Şubeler Sorumlusu Turgay Yavuz’a ve takım Antrenörü Şakir Filiz’e plaket verdi.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ’YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 10:41:02
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 19:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?