22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Uğurlu'ya teşekkür ziyareti

Antalya’nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar, eğitime verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Adnan Uğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu’yu makamında ziyaret eden Milli Eğitim müdürü Hoplar, eğitime ve eğitim gönüllülerine göstermiş olduğu yakın ilgiden ve “Türkiye Okuyor” kampanyasına büyük katkıları olan Başkan Uğurlu’yu örnek eğitim gönüllüsü olduğu için tebrik ettiğini söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar, Belediyenin okullara yaptığı eğitim desteği yanında, kitap yardımları ile bahçe düzenlemeleri, bank ve çöp konteynırı gibi birçok desteğin başta kendileri olmak üzere tüm ilçe halkını memnun ettiğini belirterek,“Gayretli çalışmaları ile çağdaş bir belediyecilik sergileyen Belediye Başkanı Uğurlu’yu bir kez daha tebrik ediyoruz. Belediye Başkanı Uğurlu’nun ayrıca okullarımıza yaptığı çeşitli desteklerle herkese örnek olmaktadır. Kendisine eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, dünyada vazgeçilmez bir alan olarak kabul edilen eğitimin Türkiye’de ihtiyaç olarak görülmesi gerektiğini vurguladı.

Uğurlu, Toplum olarak kalkınmak istiyorsak, modern dünyaya ayak uydurabilmek istiyorsak tüm bireylerin eğitime ihtiyacı olduğu ortaya çıkıyor. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana heyecanla eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmak için gayretle çalışıyor ve mesai harcıyoruz. Eğitime ulaşamayanların elinden tutmak, onlara bu kapıları açmak bizlere mutluluk veriyor. Bu bakımdan eğitime verdiğimiz desteği sürdüreceğiz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 18:05:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?