1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Uysal baba ocağında

İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Alanya'nın Çıplaklı beldesinde baba ocağını ziyaret etti.

Antalya'nın Alanya ilçesi Çıplaklı beldesinin AKP'li eski belediye başkanı Hasan Uysal'ın kardeşi olan İstanbul'un Başakşehir İlçesi AKP'li Belediye Başkanı Av. Mevlüt Uysal, yerel seçimlerin ardından ilk kez baba ocağını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında başkan Uysal, tabanca ve uzun namlulu tüfeklerle havaya ateş açılarak karşılandı. Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı yapan Uysal, silahlı aletlerle karşılanmayı tasvip etmediğini, kendisinin isteği dışında olayların geliştiğini söyledi.

Başakşehir'in AKP'li Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, bugün Alanya Gazeteciler Cemiyeti Lokali'nde basın mensuplarıyla yemek yedi ve ardından basın toplantısı düzenledi.

Uysal, bir basın mensubunun "Başbakan bu tür silahlı karşılamalara karşı, siz neden böyle karşılandınız" sorusuna şöyle karşılık verdi:

"Ben araçtan indiğim anda silahlar patlamaya başladı. Benim haberim yoktu. Araçtan iner inmez durun yapmayın diyemezdim o kargaşada duyan da olmazdı. Bende silahlarla karşılanmaya alışık değilim ve karşıyım."

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 18:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?