22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan yaylaya çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ve meclis üyeleri, şenlikler öncesi Feslikan Yaylası güreş alanında incelemelerde bulundu. Başkanı Menderes Türel ile Büyükşehir Meclis üyeleri Can Kasapoğlu, Abdurahman Yılmaz ve Cihan Bulut, Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 - 7 Ağustos 2005 tarihleri arasında düzenlenecek 1. Feslikan Yaylası Şenlikleri öncesi, bölgede incelemelerde bulundu.

İbrahim Tatlıses konserinin ve yağlı güreşin yapılacağı alanı gezen Türel'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Feslikan Yaylası yolu üzerinde piknik yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Türel, ikram edilen çayı içti. Başkan Türel, Geyikbayırı'nda yapımı devam eden Akdamlar Köyü içme suyu ishale hattı inşatını da inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Menderes Türel ve beraberindekiler, Feslikan Yaylası yol güzergahında yapımı devam eden sağlık ocağı inşaatını da gezdi.

Feslikan Yaylası'ndaki yağlı güreş alanında incelemelerde bulunan Türel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Köken'den çalışmalar ve hazırlıklar hakkında bilgi aldı. Seyirci tribünlerini ve pehlivanların soyunma odalarını gezen Türel, şenlikler süresince alanda gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını istedi. Türel ayrıca, Feslikanlı vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, sohbet etti, sorunlarını dinledi. Vatandaşlar, bu yıl coşkulu geçmesi beklenen şenlikleri düzenlediği ve gösterdiği ilgi için Başkan Türel'e teşekkür etti.

1. Feslikan Şenlikleri kapsamında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 6 Ağustos'ta Feslikan Yaylası'nda halk konseri verecek. Şenlik kapsamında 7 Ağustos'ta da yağlı güreş müsabakaları düzenlenecek.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2005 Perşembe 14:22:01
Güncelleme :21 Temmuz 2005 Perşembe 17:35:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?