16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Başkan Yıldız projelerini anlattı

BAŞKAN YILDIZ’DAN 2009 VE 2010 PROJELERİ

Korkuteli’nin Küçükköy beldesi Belediye Başkanı Murat Yıldız, 9 aylık görev süresince hayata geçirilen ve devam eden projelerini anlattı.

Küçükköy Belediye Başkanı Murat Yıldız, “Halka hesap veremeyen yöneticiler, pasif yöneticilerdir” diyerek bir belediye başkanının halka hesap verememesini eleştirdi. Belediyecilik anlayışında ‘şeffaflık’tan yana olduğunu vurgulayan Yıldız, görev süresince hayata geçirilen ve devam eden projeleri anlattı. 29 mart seçimlerinin ardından ilk olarak ‘Damlama Projesi’nin ihalesini gerçekleştirerek, projeye başladıklarını belirten Yıldız, çalışmanın geçtiğimiz ekim ayında tamamlandığını söyledi. “20 Nisan 2009 tarihinde ise Kavacık içme suyu ihalesini gerçekleşirdik” diyen Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Su pojesi ihalesi yapılarak 20 ağustos itibari ile çalışma başladık. Şu anda 21 kilometre plastik boru döşemesi yapıldı. Çalışma, Sülekler Köyü’ne kadar geldi. Yıllardır şebekesi olmayan Küçükköy Yaylası şebekesini faaliyete geçirerek, şebeke için 80 tonluk depo yaptık.”

Görev süresince yol yapım çalışmalarının da devam ettiğini bildiren Küçükköy Belediye Başkanı Murat Yıldız, “Küçükköy ile Korkuteli arasındaki 7 kilometrelik yolun yanısıra, Küçükköy Yaylası ile Tefenni yolu arasındaki yolun asfaltlamasını tamamladık” dedi. Küçükköy ovasında damlama sulama için yetersiz olan su için belediye ve sulama birliği ile 133 metre sondaj açtıklarını da ifade eden Başkan Yıldız, “Beldemizdeki derelere ve yollara köprüler yaptık. Asar Barajı’nın devam etmekte olan su tutma işlemleri, Devlet Su İşleri ile birlikte gerçekleştiriliyor. Ayrıca İller Bankası ile alt yapı çalışmaları projeleri yaptık. İlk defa Korkuteli merkezi ve beldeler ile beraber katı atık depolama çalışmasını başlattık. Orman İşletme Müdürlüğü desteği ile Akpınar Mahallesi’nde bulunan alana 4 bin fidan diktik” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 11:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?