1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan ziyarete kahvesiyle geliyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgedeki evleri tek tek ziyaret edip, hatırlarını soruyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eline aldığı bir paket kahveyle ilçe halkının evlerine misafir oluyor. Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü’yle birlikte son olarak Zafer Mahallesi’nde Antkoop Sitesi 20. blokta oturan Nuray ve Ali Doğan ailesini ziyaret etti.

Aileye bir paket kahve ve kahve takımı hediye eden Başkan Tütüncü’nün ziyaretinde, Doğan ailesinin komşuları da yer aldı. Site sakinleri, ilk kez bir belediye başkanını misafir etmenin şaşkınlığını ve sevincini yaşadıklarını ifade etti. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya’nın da yer aldığı, ziyarette site sakinleri, mahallerindeki sıkıntılarını anlattı.

Doğan ailesi ve komşularıyla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Hoş sohbetler ettik. Sıkıntıları paylaştık. Kahvemizi içtik. Artık bu kahvenin de 2049 yılına kadar hatırı kalır” dedi. El ele, gönül gönüle Kepez Bölgesine güzel hizmetler yapacaklarını belirten Tütüncü, “5 yılımızın hizmet planlamasını yaptık. 41 projemizi sıraya koyduk. Yol haritamız tamam. Merkeze insanımızın mutluluğunu yerleştirerek bu projeleri gerçekleştireceğiz” ifadesinin kullandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 13:26:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?