1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan'a anlamlı plaket

Bedensel Engelliler Derneği Antalya Şube Başkanı Sevinç Aktuğ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Merkezi Ankara’da bulunan Bedensel Engelliler Derneği’nin çalışmaları ve projeleri hakkında Başkan Akaydın’a bilgi veren Bedensel Engelliler Antalya Şube Başkanı Sevinç Aktuğ, Akaydın’ın engellilere verdiği desteği Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü döneminden bildiklerini belirtti.

Aktuğ, “Başkanımızla Rektörlüğü döneminde önemli çalışmalarımız oldu. Seçimlerden sonra da bizleri unutmadı. Biliyoruz ki engelli vatandaşlarımıza verdiği değerle, engellilere yönelik birçok yeni sosyal projeye imza atacaktır. Bizlere verdiği destekten dolayı değerli başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek Başkanı Aktuğ, Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak otobüslerde engelli vatandaşların düşünülmesinin çok sevindirici bir gelişme olduğunu belirterek, “Üyelerimiz yeni otobüslere kolay inip binebilecekleri için çok mutlular” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, takdim edilen plaketin kendisini duygulandırdığını dile getirdi. Akaydın, “Toplumun bir bireyi olan engelli vatandaşlarımız için çalışmalarımız her zaman sürecek. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde üzerimize düşen her türlü görevi memnuniyetle yerine getireceğiz.”
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 22:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?